Repair Factory voor UWV, Gemeenten, Bedrijven & Scholen

Repair Factory is een bedrijf dat mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunt. Mensen kunnen bij ons terecht voor dagbesteding, arbeidstraining, leerwerktrajecten, re-integratie, jobcoaching, taalstages, participatiestage/werkstages.
Repair Factory heeft verschillende aanbestedingen zoals: WMO, JW, PGB

 

Werkwijze:
Onze begeleiding en werkwijze is door te “doen”. Dit “doen” proberen we in een zo’n realistisch mogelijke context te laten plaatsvinden. Wij vinden het belangrijk dat mensen zinvol bezig zijn en leren door met echte producten te werken. Door onze manier zien we direct welke vaardigheden aanwezig zijn, wat wel en niet haalbaar is, is men in staat om op tijd te komen en hoe werkt men samen.  Uit ervaring weten we dat onze manier (voor statushouders) een effectieve manier is om Nederlands te leren spreken.

Op welke manier:
Onze manier is werken met echte producten. Op dit moment hebben wij 5 vestigingen, Hilversum (hoofdvestiging), Loosdrecht, Maartensdijk, Huizen en fietsenstalling Zeedijk in Hilversum. De hoofdvestiging is een grote loods met daarin gehuisvest een garagewerkplaats, fietswerkplaats, houtwerkplaats. De overige vestigingen zijn fietswerkplaatsen met daarbij een stukje verkoop. Daar herstellen we fietsen en scooters van klanten, maar ook verkoop van nieuwe en 2e handsfietsen. Repair Factory is een erkend leerbedrijf op mbo-niveau 1,2 en 3.

Bij het garagebedrijf werken we aan eigen auto’s, oldtimers en reparaties van klanten.

In de houtwerkplaats vervaardigen we meubels van hout en daarbij maken wij gebruik van afvalproducten zoals gebruikte fietsbanden. Daarnaast doen we ook houtopdrachten bij mensen thuis, zoals het maken van een buitenleven of een schutting. Bij alle onderdelen werkt men onder begeleiding van een ervaren werkmeester en is er zeker ruimte voor eigen inbreng en ideeën.

Voor wie:
Bij de Repair Factory kan iedereen terecht die graag ondersteuning wil ontvangen en het leuk vindt om met techniek bezig te zijn. De leeftijdsgroep is breed, van schoolverlaters (drop-outs 15 jaar) t/m 50-plussers. De reden dat mensen bij de Repair Factory komen is ook divers. Dit kan zijn omdat iemand een zinvolle dagbesteding nodig heeft, dit kan zijn omdat iemand zijn Nederlandse taal moet versterken, dit kan zijn omdat iemand graag een technisch vak wil leren en dit een opstap is naar betaalde arbeid. Zowel vrouwen als mannen komen met plezier naar de Repair Factory om zichzelf verder te ontwikkelen.

Doel:
Ons doel is om de mensen die dat kunnen weer te begeleiden naar de arbeidsmarkt en voor andere een zinvolle dagbesteding te bieden die uniek is in de regio.

Interesse:
Neem contact op met de vestiging in Hilversum of stuur een mail naar info@repairfactory.nl en we gaan samen bekijken wat de mogelijkheden zijn.